Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Γλυκοζαμίνη & Χονδροϊτίνη για τις αρθρώσεις

Γλυκοζαμίνη & Χονδροϊτίνη για τις αρθρώσεις
Ο πόνος στις αρθρώσεις συμβαίνει όταν το «λιπαντικό τους μέσω», το αρθρικό υγρό, έχει υποστεί φθορά.

Οι πόνοι στις αρθρώσεις προκαλούνται και από κάποιους τραυματισμούς και εξαρθρώσεις αλλά και από παθολογικές καταστάσεις όπως οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, λύκος, ουρική αρθρίτιδα και αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα.

Μέχρι τώρα ως τρόποι αντιμετώπισης ήταν οι φυσικοθεραπείες και τα αναλγητικά που προκαλούσαν μόνο ανακούφιση από τον πόνο και όχι θεραπεία.

Πλέον επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι δύο ουσίες, η χονδροϊτίνη και η γλυκοζαμίνη, «λιπαίνουν» με φυσικό τρόπο τις αρθρώσεις, καθώς αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο, μειώνουν τον πόνο και τη φλεγμονή αποκαθιστώντας την κινητικότητα τους.


Γλυκοζαμίνη

Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο που παράγεται από τον οργανισμό και είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων αλλά και τη διαδικασία «επιδιόρθωσης» τους καθώς διαθέτει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση και καταστέλλει αρκετές φλεγμονώδεις διαδικασίες και προστατεύει από παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα.

Δεν υπάρχουν διατροφικές πηγές για την πρόσληψή της παρά μόνο μέσα από συμπληρώματα διατροφής.


ΧονδροϊτίνηΗ χονδροϊτίνη είναι ουσία που βοηθά στη διατήρηση της πυκνότητας του χόνδρου και αυξάνει την ελαστικότητα του.

Παρόλο που η ουσία αυτή υπάρχει στον οργανισμό μας δεν μπορεί να ληφθεί μέσω της διατροφής παρά μόνο μέσα από συμπληρώματα διατροφής.

Η χονδροϊτίνη μαζί με τη γλυκοζαμίνη συμβάλλουν στην υγεία των αρθρώσεων, μειώνουν τον πόνο που προκαλεί η οστεοαρθρίτιδα, αυξάνουν την κινητικότητα των αρθρώσεων και αποτρέπουν ή επιβραδύνουν την περαιτέρω φθορά των χόνδρων.
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του tealbox.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Γιατί να διαλέξεις το Tealbox

Free Shipping
Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 39€
Easy Payments
Δυνατότητα πληρωμής με 5 διαφορετικούς τρόπους.
Delivery Methods
Αποστολή παραγγελίας με 3 διαφορετικούς τρόπους
Track your order
Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας.