Hipp Bio Βρεφική ΚρέμαΧωρίς Γάλα με Δημητριακά & Φαγόπυρο από 5m+Με βιολογικά δημητριακά κατάλληλα για βρέφη- χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας διάσπασης. *
Παρασκευάζεται με νερό ή γάλα
Επεξεργασμένη με προσοχή -ήπια για την κοιλίτσα του μωρού.
Χωρίς προσθήκη ζάχαρης**
Χωρίς γάλα
Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους παρασκευής.
Περιέχει γλουτένη.
**σύμφωνα με τον Κανονισμό [ΕΚ] για την βιολογική γεωργία
*τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα
Η κρέμα Δημητριακών με Φαγόπυρο της HiPP είναι προϊόν που αποτελεί συστατικό ενός πλήρους διατροφικά γεύμαος(π.χ. αναμειγμένο με βρεφικό γάλα για την Παρασκευή κρέμας δημητριακών με γάλα). Ανάλογα με τον τρόπο παρασκευής μπορεί να επιτύχετε διαφορετική θρεπτική αξία ανά μερίδα.
Δυνατότητες Παρασκευής κρέμας δημητριακών με Φαγόπυρο HiPP
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να φτάσει σε θερμοκρασία 50°C* περίπου. Ετοιμάστε περίπου 200ml του βρεφικού γάλατος HiPP που χρησιμοποιείτε (σαν να προετοιμάζατε ένα μπιμπερό)
Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας(23g) κρέμας δημητριακών με Φαγόπυρο HiPP σε ένα πιάτο.
Προσθέστε το έτοιμο βρεφικό γάλα και ανακατέψτε.
Αφήστε να διογκωθεί μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή χωρίς γάλα, με προσθήκη φρούτων
Βράζετε 100ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Βάζετε σε ένα πιάτο 2 κουταλιές της σούπας(11g) κρέμα δημητριακών HiPP, προσθέσετε το νερό και ανακατεύετε. Προσθέσετε 100g φρούτων HiPP(π.χ. αχλάδι Williams Christ) και ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Βράζετε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό1. Αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι τους 50°C*. Προσθέστε 3-4 κουταλιές της σούπας (23g) κρέμας δημητριακών HiPP σε ένα πιάτο. Προσθέσετε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατεύετε. Αφήστε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
*Για να διαλύεται καλύτερα: Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά ζεστό νερό για την Παρασκευή της κρέμας.
1 Απαιτείται η προσθήκη νερού για να μειωθεί η περιεκτικότητα του αγελαδινού γάλακτος σε πρωτεΐνες
Barcode: 9062300000815